Yücel güngör | İletişim | Sitemap Çalıntı Hayat 2012 Türkçe Altyazili izle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Çalıntı Hayat 2012 Türkçe Altyazili izle

    Filmin Özeti: Romantik bir Aşk öyküsü canlandırılan bu filmde; uzun zamandır bunun üzerine odaklanmış genç yazar Rory Jansen büyük çabasının ardından edebi başarıyı elde eder. Aslında kimsenin bilmediği sadece kendinin bildiği gizemli bir sır vardır bu romanı o yazmamıştır. Kariyerinde hızla ilerlemekte olan Rory Jansen, gerçeklerin gün yüzüne çıkacağından son derece tedirgin olurken bir yandan ise Geçmiş sürekli kendisini rahatsız eder. Tabiki başka birinin sırtından elde ettigi başarının bedeleini de ödemek zorundadır..
    Filmin Türü:Dram,Duygusal,Gerilim
    Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
    Filmin Yapım Yılı:2012
    Filmin Yönetmeni:Brian Klugman, Lee Sternthal Filmdeki Oyuncular: Bradley Cooper, Dennis Quaid ve Olivia Wilde
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.