Yücel güngör | İletişim | Sitemap Olduğun Gibi Gel Türkçe Dublaj izle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Olduğun Gibi Gel Türkçe Dublaj izle

    Film Konusu: Olduğun Gibi Gel filminde, Henüz daha 20 yaşında olan 3 adam hepsi birer bakirdir. İspanyaya şapar turu bahanesi ile seyahate çıkmışlar ve amaçları orda aslında şarap değil ilk cinselliklerini yaşamaktır. Onları oraya gidince kendilerini bırakın başkaları bile durdurmayı başaramayacaktır. Biri yarım kördür , diğeri ise tekerlekli sandalyededir, bir diğeride boyundan aşağısı tutmayan biridir. Orada bir genel eve gitmek için bu yola çıkmışlardır. Güzel ve eğlenceli bir film iyi seyirler.
    Yapım:2011 – Belçika
    Tür:Dram , Komedi , Macera
    Süre:113 dakika
    Yönetmen:Geoffrey Enthoven
    Oyuncular:Katelijne Verbeke, Marilou Mermans, Roos Van Vlaenderen, Karel Vingerhoets, Gerd Schelfhout
    Senaryo:Asta Philpot, Mariano Vanhoof, Pierre De Clercq Yapımcı:Mariano Vanhoof
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.