Yücel güngör | İletişim | Sitemap Bitik Şehir 2013 Türkçe Altyazili izle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Bitik Şehir 2013 Türkçe Altyazili izle

    Emekli bir polis memuru olan ve şirketten kovulmasının ardından özel sektörde dedektif olarak iş hayatına devam eden Billy Taggart, New York eyaletinin belediye başkanı Nicholas Hostetle tarafından kendisine zaman geçtikçe yabancılaşan karısı Emily Barlow’u takip etmesi için vazifelendirilmiştir. Taggert yaptığı ince araştırmalar ve incelemelerin ardından kendini gizemli olayların içerisinde bulacaktır. Başkanın iş ve özel yaşamını mercek altına alan Taggart gün geçtikçi dişli düşmanlar edineceği büyük bir skandalın eşiğine doğru sürüklenme yolundadır.
     IMDB puanı: 6.1/10
    Yapım: 2013
    Oyuncular: Barry Pepper, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright, Mark Wahlberg, Russell Crowe
    Tür: Gerilim, Suç
     Senaryo: Brian Tucker Yönetmen: Allen Hughes
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.