Yücel güngör | İletişim | Sitemap Geçit Yok 2013 Türkçe Altyazili izle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Geçit Yok 2013 Türkçe Altyazili izle

    Yapım yılı: 2013
    IMDB Puanı: 6.9/10
    Yönetmen: Jee-woon Kim Filmin
    Türü: Aksiyon, Gerilim, Suç, Turkçe Altyazı Filmin
    Dili: Türkçe Altyazı
    Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Jaimie Alexander, Johnny Knoxville, Peter Stormare
    Ülkesinin Sınır bölgesinde şeriflik yapan Owens’ın (Arnold Schwarzenegger) karşısına uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve polislerce acil bir şekilde aranan bir uyuşturucu çetesi liderinin çıkmasıyla işler çığrından çıkar. Bu konuyu ele alan filmin yönetmen koltuğunda Güney Korali ünlü yönetmen Jee-woon Kim yer alıyor. Başrolünü Arnold Schwarzenegger ve Johnny Knoxville paylaştığı filmde, ünlü oyuncular Genesis Rodriguez, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega ve Forest Whitaker gibi isimlerde filmde eşlik ediyor.
Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.