Yücel güngör | İletişim | Sitemap G.I. Joe: Misilleme 2013 Türkçe Dublaj izle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

G.I. Joe: Misilleme 2013 Türkçe Dublaj izle

    İlk filminin devam niteliğinde olan G.I. Joe 2 Misilleme izle yici ile 2013 yılının Mart ayında gösterime girmesi beklenen filmlerden biridir. ABD yapımı oldukça başarılı olan film, Bilim kurgu, aksiyon ve macera türü de ilgi görmesi beklenen filmler arasındadır. Bruce Willis’inde kadroya dahil olması ile ilgiler yoğunlaşırken vizyon tarihinin gelmesi sabırsızlıkla bekleniyorken o gün geldi çattı. Bizler de filmi sinemada izle me şansı bulunmayan değerli takipçilerimiz için sitemize ekledik. Filmin yönetmeni Jon Chu’dur.
     IMDB Puanı:6.3
    Yönetmen Adı:Jon Chu
    Oyuncular:Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Arnold Vosloo, Ray Stevenson
    Tür: Aksiyon Filmleri, Fantastik - Bilim Kurgu, Macera Filmleri
    Yapım Yılı:ABD
    Vizyon Tarihi:2013
    Süre:88 dk.
Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.