Yücel güngör | İletişim | Sitemap Turist - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Turist

 
Film Adı: Turist / The Tourist
Yapım Yılı: 2010
Tür: Aksiyon, Gerilim, Romantik
Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck
Oyuncular: Johnny Depp , Angelina Jolie ,
 Paul Bettany , Raoul Bova
 iki ünlü sinema yıldızı olan Angelina Jolie ve Johnny Depp’in beyaz perde için buluşmasını sağlayan başarılı filmlerden biri… Turist — The Tourist izleyerek kanınızı donduracak bir macera dolu hikayeye tanık olacaksınız. Eleştirmenlerden olumlu olumsuz birçok eleştiri alan filmden daha üstün bir performans bekleniyordu ancak beklenenleri tam olarak veremedi. Buna rağmen başarılı olarak addedilen filmde senarist olarak görev yapan da aynı zamanda filmin yönetmeni olan Florian Hanckel von Donnersmack. Filmde kalbi kırık bir adamın İtalya’yı turist olarak ziyareti anlatılıyor. İtalya’ya tatil yapmaya giden Frank Tupelo, tatil yaparken genç ve güzel bir bayan olan Elise Clifton – Ward iletanışır. Elise Clifton – Ward’ın gerçek görevini bilmeyen Frank Tupelo, Elise’den hoşlanır ve çoğu zamanını onunla geçirmeye başlar. Ancak zaman geçtikçe Frank Tupelo, Elise’nin aslında tanıdığı insan olmadığını anlayacaktır. Ancak bunun için çok geç olacak ve Frank kendini maceraların içinde bulacak. Bakalım Frank, Elise Clifton – Ward’ın yeni yüzünü beğenecek mi? Yoksa ondan vazgeçecek mi? Başına gelen tehlikelerin üstesinden gelebilecek mi? Bunların hepsini Turist — The Tourist izleyerek takip edebilirsiniz.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.