Yücel güngör | İletişim | Sitemap Bekarlığa Veda - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Bekarlığa Veda

 
 
Film Adı: Bekarlığa Veda / Bachelorette
Yapım Yılı: 2012
Tür: Komedi
Yönetmen: Leslye Headland
Oyuncular: Lizzy Caplan, Kirsten Dunst,
 Isla Fisher, James Marsden
  Eski arkadaşlarının düğün gününden bir gece önce, maceraya hevesli üç nedimenin başına hayal ettiklerinden daha fazlası başlarına gelecektir.

Sevimli Becky (Rebel Wilson) yakışıklı sevgilisi Dale (Hayes MacArthur) ile evlenmek üzeredir. Baş nedime Regan (Kirsten Dunst) evlenen ilk kişi olamadığı için gizli gizli hırs yapmış başarılı bir iş kadınır. Gena (Lizzy Caplan) sivri dilli alaycı biri gibi görünse de aslında duygusal bir yapıya sahiptir. Katie (Isla Fisher) ise güzel yaşamayı seven saf-salak bir kadındır.

Becky sakin bir bekarlığa veda partisi ister fakat bu onları tatmin etmediği için kendi partilerini planlarlar. Planları çok çılgınca, beklemedikleri şekilde gerçekleşir... En kötüsü ise ortada paramparça bir gelinlik... Bu gelinlik düğüne kadar yetişebilecek midir? Sıkı arkadaşlar bu geceyi sağ salim atlatabilecekler midir? Zaman hızla ilerlemektedir ve hayatlarını tamamen değiştirecek unutmayacakları bir haftasonu henüz yeni başlamıştır.

Gülünç hayalkırıklıkları, beklenmedik gelişmeler eşiğindeki kadınlar ve yakın arkadaşlıklar hakkındaki jilet gibi keskin komediyi başarılı “Bachelorette” oyunundan uyarlayarak yine Leslye Headland yazıp yönetti.






Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.