Yücel güngör | İletişim | Sitemap Cinnet Filmini İzle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Cinnet Filmini İzle

Film BilgileriFilm Özeti
Bir adam eşi ve evlatlarıyla birlikte ormana seyahate ve tatile gider. Herşey sıradan bir şekilde devam ederken, aniden beklenilmeyen bir misafirin birimlerine uğramasıyla herkes şaşkına döner. Zamanda bir boşluk meydana gelir ve adam adeta krizler geçirir, daha ne olup bittiğini dahi anlayamadan kendini ailesinden ayrı bir şekilde ayılmış halde bulacaktır. Eşi ve evlatlarını bulmak amacıyla yola çıktığı anda orman bölgede her yere dağılmış bir vaziyette, gömülü alarm saatleri keşfetmeye başlar ve eğer aile fertlerini canlı bir şekilde görmek istiyorsa zamanla yarışması gerektiğinin farkında olacaktır.

IMDB Puanı:5.4/10
Tür:Gerilim, Korku
Yapım yılı:2012
Yönetmen:Joko Anwar
Senarist:Joko Anwar
Oyuncu:Aridh Tritama, Hannah Al Rashid, Rio Dewanto




Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.