Yücel güngör | İletişim | Sitemap Garip Turistler FULL HD İzle - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Garip Turistler FULL HD İzle

Garip Turistler FULL HD İzleFilm BilgileriFilm Özeti
Chris (Steve Oram), Tina’ya (Alice Lowe) kendi dünyasını kendi bildiği şekilde göstermek ister. Genç sevgililer bir karavana binerek İngiliz Adalarını dolaşmaya başlar. Tina korunaklı bir hayat yaşamıştır ve Crich Tramvay Müzesi, Ribblehead Viyadükü, Keswick Kalem Müzesi gibi Chris’in ona mutlaka göstermek istediği yerler vardır. Fakat hayallerinin yıkılması uzun sürmeyeceotir. Çevreyi kirletenler, gürültücü gençler ve Tina’nın her şeye karışan annesi Chris’in hayalini gerçekleştirmesine engel olmaya başlar. Bu engellemeler Chris’i hiç istemediği yerlere götürür.

IMDB Puanı:6.5/10
Tür:Komedi
Yapım yılı:2012
Yönetmen:Ben Wheatley
Senarist:Alice Lowe
Oyuncu:Alice Lowe, Kenneth Hadley, Steve Oram



Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.