Yücel güngör | İletişim | Sitemap Harry potter ve ateş kadehi türkçe dublaj hd - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Harry potter ve ateş kadehi türkçe dublaj hd

Harry Potter filmleri eklemeye devam ediyoruz.  Harry Potter serisi izlemekten zevk duyan arkadaşlar için üçüncü filmi Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmini paylaşmıştım hatırlarsanız. Harry Potter 3 olarak da bilinen Harry Potter ve Azkaban Tutsağı izle, Harry’nin büyücülük okulu dışında büyü kullanarak bir kadını balon gibi şişirmesi sonrası tutsak kaldığı karanlıktan kurtulma savaşını anlatmıştı. Şimdi ise serinin dördüncü filmi olan Harry Potter ve Ateş Kadehi hd izlemek isteyenler için burada. Aksiyon, fantastik ve çocuk filmleri kategorisinde yer alan ve romanlardan sinemaya harika bir geçiş yaparak izleyiciyi mest eden Harry Potter filmleri ile harika vakit geçireceğinizi tahmin ediyorum. Shrek serisi, Transporter gibi filmlerle ile aynı yıllarda sinemalarda gösterime giren Harry Potter 4, fantastik filmler sevenlerin vazgeçilmezlerinden biri haline kısa sürede geldi. Harry Potter’ın 4. filmi olan Harry Potter ve Ateş Kadehi izle filmi ile devam edelim.

Harry Potter 4 olarak da herkes tarafından bilinen, ingilizce adı Harry Potter and the Goblet of Fire olan Harry Potter ve Ateş Kadehi Türkçe dublaj izle seçeneğiyle eklendi. 2005 senesinde izleyicinin karşısına geçen, başrollerinde Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson gibi iyi aktörlerin ve aktrislerin yer aldığı Ingiltere ve Almanya yapımı Harry Potter 4 filminin konusuna göz atalım mı?
Harry artık okulun en iyi öğrencisi haline gelmiştir. Okul da kendisini Üçbüyücü Turnuvası’na katılması için hazırlamaktadır. Harry Hogwarts Okulu’nun en iyi büyücüsü olabilir. Ama bakalım turnuvaya katılan diğer iki okulun büyücüleri ile yarışıp bu savaşı kazanabilecek mi? Kim bu turnuvadan galip çıkacak? Izleyip görelim…



Share this article :
Etiketler: , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.