Yücel güngör | İletişim | Sitemap Donkey - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Donkey

 
Film Adı: Donkey
Yapım Yılı: 2010
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Yönetmen: Adrian Langley
Oyuncular: Adam Beach , Helena-alexis Seymour ,
Douglas Kidd , Allison Brennan , Adrian Langley
 Aksiyon, suç ve dram kategorilerinde olduğu gösterilen filmin senaryosu Adrian Langley tarafından yazılmış. Donkey izlediğinizde aksiyonlu ve maceralı sahnelere tanık olacaksınız. Film birçok eleştirmen tarafından olumlu olumsuz eleştiriler almış. Filmin hikayesinde hapisten yeni çıkmış bir adamın hikayesi anlatılıyor. Adı Don Keys olan bu adam aynı zamanda oldukça başarılı da bir suçludur. Eski hayatını geride bırakmak isteyen Don Keys hayatına normal bir şekilde devam ederken, bir mafya babasının kızı kaçırılır. Bu kızın kurtarılma görevi Don Keys’e verilecektir. Don Keys her ne kadar baştan kabul etmese de, bu görevi kabul etmek zorunda kalacaktır. Peki Don Keys mafya babasının kızını geriye götürebilecek mi? Yeni gireceği maceraların üstesinden gelebilecek mi? Mafya babasının kızı ve Donkeys arasında bir ilişki yaşanacak mı? Hepsini Donkey izleyerek öğrenebilirsiniz.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.