Yücel güngör | İletişim | Sitemap Intikam Peşinde - Film dostu
.........................................TIKLAYIN SİZDE İNTERNETTEN PARA KAZANIN...............................................

Intikam Peşinde

 
Film Adı: İntikam Peşinde /  Edge Of Darkness
Yapım Yılı: 2010
Tür: Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen: Martin Campbell
Oyuncular: Mel Gibson , Shawn Roberts , 
Bojana Novakovic , Frank Grillo , Ray Winstone
 Suç, dram ve gizem kategorilerinde oldukça dahil edilen filmde neredeyse yok yok. Aksiyon ve maceranın hat safhada olduğu İntikam Peşinde izleyerek adrenalin hormonlarınıza sahip olamayacaksınız. Üstelik Cesur Yürek adlı filmiyle gönlümüzde taht kuran ve unutulmayan aktörler arasına giren Mel Gibson bu filmde başrolde! İntikam Peşinde’nin başarılı bir Holywood yapımı olduğunu neredeyse bütün eleştirmenler ve izleyenler kabul etmiş durumda. Bu aksiyon dolu filmi kaçırmamanızı şiddetle öneririz. Filmde başarlı bir dedektifin hayatı anlatılmaktadır. Başarılı bir dedektif olan Thomas Craven’ın hayatında her şey normal giderken, bir aktivist olan kızı öldürülür. Kızının ölümünü incelemeye başlayan Thomas Craven artık intikam peşinde koşmaktadır. Bu intikam savaşında dedektif Thomas cinayetin perde arkasında bir çok gerçeğin yattığını görmüştür. Cinayete ülkenin önemli politikacılara sebebiyet vermiştir. Thomas Craven’ın işi oldukça zorlaşır. Hikayenin geri kalan kısmını İntikam Peşinde izleyerek öğrenebilirsiniz.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
yücel güngör | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film dostu tr - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.